Lager hjemmesider i WordPress

WordCamp Norway 2012

Badge ForedragsholderWordCamp Norway 2012 ble avholdt 14. januar. WordCamp organiseres for og av WordPress samfunnet i Norge med Scott Basgaard og Arnstein Larsen i spissen. Det ble et flott arrangement med en rekke interessante foredrag både for brukere, utviklere og business. Det foredraget jeg likte best var Magnus Jepson fra Stavanger. Han var med å starte firmaet Woo themes sammen med en fra Sydafrika og en fra Skottland. Woo themes er en av de ledende leverandørene av WordPress temaer og har i dag 17 ansatte fra Norge, UK, Sydafrika, USA, New Zealand, Portugal og Polen. Det illustrerer hvordan selv små firmaer kan være verdensomspennende over Internett.

Selv birdo jeg med et innlegg om WordPress på norsk – oversettelse av WordPress temaer og innstikk som jeg tidligere har holdt på et WordPress Oslo Meetup.

Wordpress-logo

4 kommentarer til WordCamp Norway 2012

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For redaksjonen