Lager hjemmesider i WordPress

Fremhevede webprosjekter

Her er et utvalg webprosjekter hvor jeg har designet og satt opp nettsteder.Firmaer

Oppdrag for enkeltpersonforetak, aksjeselskaper og andre

BARN.no
BARN.no er et nettsted for barn og foreldre. Det eies og drives av Norwegian Web Center AS. Dette er et avansert prosjekt med bl. a. rubrikkannonser hvor besøkende kan legge inn egne annonser med bilder, ulik design på de ulike sidene, integrasjon med Facebook side, NextGen bildegalleri, daglig tips, kommersielle annonser etc. Forsiden har seks "bøker" som er inngangen til seks ulike temaområder som hver består av flere sider.
Silke hud og velvære - med liten nettbutikk
Silke hud og velvære er en hudpleie salong. De trengte nye hjemmesider som var lett å vedlikeholde og en enkel nettbutikk. Jeg tok utgangspunkt i logoen som utgangspunkt for design av siden.
The Flying Cake
Konditormester Kate Kippersund jobber som flyvertinne og baker de reneste kunstverk av kaker på fritiden for et konditori. Hun skriver om kakekunst, oppskrifter og har masse flotte bilder. Bilder og slideshow var svært viktig på dette nettstedet. Videre er det kobling til Facebook-side og kommentarfunksjonen i WordPress er byttet ut med Facebook kommentarer. Sidene kan skrives ut som PDF-dokumenter. Det er installert over 20 programtilleg for å få ønsket funksjonalitet. Temaet er spesialdesignet i lys blått og hvitt. En kake hun fikk førstepremie for på norsk Kakekunstutstilling, pokaler hun fikk og et fly er med i toppbildet.
Aster AS
Aster AS er et lite konsulentselskap innen prosjektledelse og IT. De trengte nye hjemmesider som de kunne vedlikeholde selv. Dette var mitt andre WordPress prosjekt og jeg benyttet et tema (design) fra WordPress.org som vi brukte mye tid på å tilpasse. Formålet med hjemmesiden var å markedsføre firmaet og legge ut referanseprosjekter.

Foreninger og klubber

Prosjekter for ikke-kommersielle foreninger og klubber

Drøbak kajakklubb
Dette var et avansert prosjekt med bl. a. en arrangementsmodul for påmelding og betaling av arrangementer som turer og kurs, samt en modul for reservasjon av kajakker medlemmene kan låne. Som betalingsløsning er PayPal benyttet og integrert inn i løsningen. Oppsett av PayPal konto med logo etc. var en del av prosjektet. Bildegalleri var også en viktig sak. Siden er spesialdesignet med utgangspunkt i fargene i logoen og et bilde en av medlemmene har tatt.
Dyrevennforeningen
Dyrevennforeningen er for alle som er glade i dyr og har som formål å arbeide til dyrenes beste. Her er designet utarbeidet i samarbeid med en grafisk designer som har laget brosjyren deres. Det er lagt stor vekt på integrasjon med Facebook og branding av Facebook-siden deres var en del av prosjektet. Foreningen har fått utrolig mange Facebook-venner på kort tid og Facebook bidrar til å spre budskapet.
Eckankar Nordic
Eckankar er en religiøs organisasjon. De hadde behov for en landingsside for annonser. Det er en enkel side, men den er flerspråklig og har et kontaktskjema.
European Microlight Federation (EMF)
EMF er en europeisk sammenslutning av nasjonale mikrofly foreninger. De trengte nye hjemmesider som var enkle å vedlikeholde. WordPress var løsningen. I tillegg ville de ha mye bilder og bildefremvisning og mulighet for private sider.
Forening for blødere i Norge
Foreningen er en interesseorganisasjon for personer med arvelig feil i blodlevringsmekanismen, og deres familier. De har hatt hjemmeside siden 1995, men den trengte fornying. Målgruppen er primært medlemmene, men også deres omgivelser og andre interessenter. Her har jeg laget et rent design med farger fra logoen (hvitt og rødt). Mulighet for å abonnere på e-post varsler om nye artikler var et krav fra formannen.
Ullern Seilforening
Ullern Seilforening arrangerer UllernCupen - en serie seilaser som går på tirsdager gjennom hele sesongen. Det deltar ca. 40 båter. Hovedformålet med nettstedet er seilingsbestemmelser og resultatservice samt bilder og video fra seilasene.

Personlige nettsteder

Blogger og andre nettsteder for privatpersoner.

Stig.Ulfsby.no
Mitt personlige nettsted. Her skriver jeg om alt som måtte interessere meg. Båtliv, hytteliv, reiser etc.


Ta kontakt

En kommentar til Fremhevede webprosjekter

  • Stor takk til Stig Ulfsby som designed min hjemmeside http://www.theflyingcake.no. Jeg er kjempefornøyd med sluttresultatet hvor jeg underveis fikk all den hjelpen jeg trengte, og sist men ikke minst: tålmodighet og god veiledning til at jeg klarte å ta dette i bruk selv uten noe erfaring fra slikt. Tusen takk fra den høyt flyvende konditormesteren:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For redaksjonen