Oprette hjemmesider i WordPress

Hvordan til at gøre din WordPress blog eller hjemmeside

Du kan oprette en WordPress blog til fri på f. eks. WordPress.com, iBlogger eller iPublish (de to sidstnævnte på norske). Disse vil give dig en række grafiske temaer og udvidelser til at vælge fra, Men du kan ikke installere dine egne. Du ville ejer domænenavn, Du skal betale for det.

Hvis du ønsker frihed til at installere dine egne grafiske tema, Vælge fra tusindvis af udvidelser og få en gratis reklame hjemmeside, Du kan installere WordPress på dit webhotel. Det er mere krævende, Men her er en opskrift på hvordan at komme i gang.

Hvis du tror, vil det for krævende selv gør, Kontakt til tilbud til at oprette hjemmesider i WordPress. Jeg kan oprette dit eget design til dig og jeg har solid erfaring i at finde og oprette extensions der passer til dine behov.

1. Lej et domænenavn og web hosting plads.

Der er mange, der tilbyder hosting til WordPress. Jeg kan anbefale PRO ISP som jeg har gode erfaringer med. De er billige, have stor støtte, og jeg har aldrig oplevet nedetid. Begynderkit til $ 30. 10 pr. MND tidl.. Moms (Når dette er offentliggjort) indehaveren for de fleste mindre websteder. Domæne koster $. 109 pr. året + Nogen OMSÆTNINGSAFGIFT.. Bemærk at Google.com kræver orgno., Mens startside kan nu registreres i person. .org, .net og andre kan også registreres uden org. nr.

Du kan få adgang til dit websted højre væk – du modtage tilsend e-mail med login-oplysninger, Domænet vil dog ikke registreres, indtil du har indsendt din erklæring og gebyr. Derefter et par dage før domænet er registreret.

2. Installationen af WordPress

Installer ikke WordPress før domænet er registreret, Når det ikke virker.

Når domænet har været registreret, login til dine Cpanel loginoplysninger sendt til dig i overensstemmelse med de. CPanel er administrationssiden for webstedet.

Finde i Cpanel Softaculous. Det er en autoinstaller for installationen af over 100 gratis programmer (Open source).Softaculous autoinstaller

Find WordPress i Softaculous, og klik på Installer.

Angiv titlen på dit websted (Det kan ændres senere), Vælg sprog og andre parametre, og klik på OK. WordPress og databasen vil blive installeret automatisk. Din startside er nu oprettet med standarddesignet og intet indhold.

Du angav et link til at logge ind på din WordPress installation.

Alternativt, kan du downloade den norske WordPress på WordPress norsk og installere selv. Se vejledningen på WordPress.org. Når du ikke behøver at ændre koden for sprog. Du skal først installere MySQL databasen.

3. Ændre sproget i norsk i WordPress

Hvis du har installeret WordPress på engelsk, Du kan ændre sprog i generelle indstillinger i Kontrolpanel i WordPress.

4. Administrere dit websted

Login til din WordPress. Kan du komme til Kontrolpanel (“indvendig” af hjemmesiden)

I din WordPress Kontrolpanel, kan du installere andre tema (design) og Indsæt (plugins) og Bogfør indhold.

De mest krævende med en WordPress installation er at finde den bedste ttdi, som giver dit websted den ønskede funktionalitet.

Dokumentation og oplysninger om WordPress kan findes på WordPress.org.

Dette er også af 20 000 plugins til ekstra funktioner og mere end 1600 temaer med grafisk design.

Lagindhold i form af stillinger og sider fast.

Se min kurser i WordPress til Webmastere at lære at udgive indhold med WordPress.

5. Installer tema (designskabelon) og udvidelser (plugins)

En WordPress tema er en designskabelon, giver dit websted grafisk udseende. Der er over 1600 Free temaer på WordPress.org. Disse kan installeres direkte fra din WordPress Kontrolpanel. Desværre næsten ingen på norsk, Dog kan mange oversættes. Se min Artikel om, hvordan. Jeg har foretaget et par WordPress temaer på norsk der kan hentes gratis.

Der er også en række kommercielle temaer. De er ofte mere avancerede og teknisk support er inkluderet. Men kun få af disse er i norsk. Studiopress dets Genesis rammer skal oversættes delvist.

Indsæt (plugins) er WordPress plugin, der indeholder yderligere funktionalitet. Der er over 20 000 dem på WordPress.org. De kan installeres direkte fra kontrolpanelet i din WordPress installation. Disse kan give dig f. eks. søgemaskineoptimering, sociale knapper, Medlem register og onlinebutik. Jeg har brugt mest tid på er at opdage og afprøve forskellige slot give websites den ønskede funktionalitet. Her er også en udfordring, norsk oversættelse. De mest populære oversættes. Jeg har oversat nogle selv.

6. Designe dit eget tema

Hvis du vil designe dit eget tema, Du kan købe Artisteer – en prisbillig og meget let at bruge program, der genererer designtema for WordPress (og en række andre CMSer). Du behøver ikke at være i stand til enten HTML, CSS eller Java-Script til at bruge det. Det koster $50 til hjemmet og akademiske Edition, fuld version $130. Du kan hente prøveversionen til fri. Det kan også bruges til at oprette HTML-filer, hvor du ikke behøver WordPress eller andre CMS, men med langt mere funktionalitet. Tema genereres af Artisteer ingen norsk, Men jeg har oversat den. Du kan finde sprogfilerne i at min WordPress temaer.

7. Filoverførsel

For at upload og download mange filer, Du kan intallere et FTP (Filoverførselsprotokol) anvendelse på din PC. De fleste er almindeligt anvendte free open source programmet Filezilla. Det kan også gøres i Cpanel, men Filezilla er bedre.

 

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Til redaktører