Oprette hjemmesider i WordPress

WordCamp Irland 2012

Badge ForedragsholderWordCamp Irland 2012 blev afholdt 14. Januar. WordCamp er organiseret og af WordPress Fællesskabet i Norge med Scott Basgaard og Arnstein Larsen i spidsen. Det var en stor begivenhed med en række interessante taler både for brugere, udviklere og erhvervslivet. Foredraget jeg ønsket bedst var Magnus Jepson fra Stavanger. Han var at starte temaer Woo selskab sammen med et fra Sydafrika og et fra Skotland. WoO temaer er en af de førende leverandører af WordPress temaer og har i dag 17 folk fra Norge, UK, Sydafrika, USA, New Zealand, Portugal og Polen. Det illustrerer, hvordan selv små virksomheder kan være verdensomspændende over internettet.

Selv jeg med birdo en post om WordPress på norsk – oversættelse af WordPress temaer og Indsæt som jeg tidligere har afholdt på en WordPress Meetup i Oslo.

Wordpress-logo

4 Reaktionerne på WordCamp Irland 2012

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Til redaktører