Skapa hemsidor i WordPress

Webdesign med Artisteer 3.0

Genialt ansökan

ArtisteerArtisteer är en lysande program för grafisk formgivning av webbplatser. Jag använder det för utformningen av de flesta webbplatser jag upp. Med Artisteer du kan göra grafisk design utan att veta något om CSS eller HTML. Artisteer generera tema eller mall för en mängd olika publiceringsverktyg: WordPress, Joomla, Drupal, Blogger, DotNetNuke, ASP.net, Kod Charge Studio eller bara XHTML / CSS. Artisteer kan föreslå en design för dig av en randomiserad jämförelse av designelement. Mån Bläddra genom posterna tills du får en du gillar. Då kan du ändra färger, Typsnitt, layout, bakgrund, header, menyer etc.. Det är mycket lätt att använda – Jag har aldrig haft att läsa en manual. Användargränssnittet är samma mönster som MS Word 2007/2010 och du ser genast de ändringar du gör. Men man kan inte utforma något med Artisteer – Det sätter inga gränser för vad man kan åstadkomma.

Många pressmeddelande 3.0, särskilt för WordPress designers.

Den har gjort stora förbättringar i Artisteer 3.0 jämfört med tidigare versioner. Den grafiska designen kapaciteten är kraftigt utökad med många nya layouter, fargepaletter etc.. Du kan också skapa mönster med ett flytande när bredden anpassar sig till bredden på skärmen / fönstret och sidhuvud bred. Det skapar också ett mycket mer avancerat WordPress tema än tidigare versioner med en mängd olika inställningar och hela 10 widget områden och möjlighet att lägga till Ad-koder för annonser. WordPress tema finns i engelska, Franska, Spanska, Tyska, Italienska och ryska. Jag har gjort en norsk översättning som jag använder på min hemsida. Sidan du tittar på nu är utformade med Artisteer 3.0.

Version 3.1 extra betoning på publicering i HTML

Version 3.1 KOM 30.11.2011. Det har flera layouter och förbättrade vertikala menyn, men de största förbättringarna är publiceras i HTML utan att använda CMS. Enligt min åsikt gör det lite i fel riktning från att vara en rent design verktyg för att vara ett enkelt verktyg för publicering. Det finns små förbättringar i denna version WordPress tema.

Testa själv

Du kan ladda ner en gratis testversion på Artisteer sin webbplats. Full version är inte gratis, men bara kostar några hundra som är dramatiskt billigare än f. t.ex.. Adobe Dreamweaver som kostar tusentals pund. I priset ingår support och uppdateringar i ett år. Stödet är mycket bra.

3 Svar på Webdesign med Artisteer 3.0

 • Sitter och skapa en Wordpress blogg och har gjort designen klar Artisteer men får ett felmeddelande om att.

  Den uppladdade filen kunde inte flyttas till / home/ritasrxp/public_html/abisdesign/wp-content/uploads/2011/10.

  Filen sparas som en zip-fil och ska vara enkelt att ladda upp men ingen. Om du har någon aning?? Flott om du kan svare på mail 🙂

 • Hej. Jag har en kopia av de konstnärer som jag har på min PC instalert. Undrar følgendene. Det är möjligt och ändra en mallar som man redan har läkt med Artisteer. Jag fick även med en liten ikon på skärmen där alla kan redigera en artikel från framsidan. Detta var inte så bra. Möjligen var detta att jag använde en piratkopierad version.

  Kan jag köpa programmet om jag kan ångra på en mall som jag redan har gjort i Atrister eller besöka den.
  Måste jag starta igen om allt inte var att jag ville.

  Hälsningar
  Kåre

  • Artisteer mall kan du spara som en fil, läsa in den igen och fortsätta arbeta på den. Det är möjligt att du har hämtat en provversion. Med det, kan inte du spara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För redaktörer