Lager hjemmesider i WordPress

Group Foreninger og klubberDrøbak kajakklubb
Dette var et avansert prosjekt med bl. a. en arrangementsmodul for påmelding og betaling av arrangementer som turer og kurs, samt en modul for reservasjon av kajakker medlemmene kan låne. Som betalingsløsning er PayPal benyttet og integrert inn i løsningen. Oppsett av PayPal konto med logo etc. var en del av prosjektet. Bildegalleri var også en viktig sak. Siden er spesialdesignet med utgangspunkt i fargene i logoen og et bilde en av medlemmene har tatt.
Dyrevennforeningen
Dyrevennforeningen er for alle som er glade i dyr og har som formål å arbeide til dyrenes beste. Her er designet utarbeidet i samarbeid med en grafisk designer som har laget brosjyren deres. Det er lagt stor vekt på integrasjon med Facebook og branding av Facebook-siden deres var en del av prosjektet. Foreningen har fått utrolig mange Facebook-venner på kort tid og Facebook bidrar til å spre budskapet.
Eckankar Nordic
Eckankar er en religiøs organisasjon. De hadde behov for en landingsside for annonser. Det er en enkel side, men den er flerspråklig og har et kontaktskjema.
European Microlight Federation (EMF)
EMF er en europeisk sammenslutning av nasjonale mikrofly foreninger. De trengte nye hjemmesider som var enkle å vedlikeholde. WordPress var løsningen. I tillegg ville de ha mye bilder og bildefremvisning og mulighet for private sider.
Forening for blødere i Norge
Foreningen er en interesseorganisasjon for personer med arvelig feil i blodlevringsmekanismen, og deres familier. De har hatt hjemmeside siden 1995, men den trengte fornying. Målgruppen er primært medlemmene, men også deres omgivelser og andre interessenter. Her har jeg laget et rent design med farger fra logoen (hvitt og rødt). Mulighet for å abonnere på e-post varsler om nye artikler var et krav fra formannen.
Ullern Seilforening
Ullern Seilforening arrangerer UllernCupen - en serie seilaser som går på tirsdager gjennom hele sesongen. Det deltar ca. 40 båter. Hovedformålet med nettstedet er seilingsbestemmelser og resultatservice samt bilder og video fra seilasene.


For redaksjonen