Lager hjemmesider i WordPress

Group FirmaerBARN.no
BARN.no er et nettsted for barn og foreldre. Det eies og drives av Norwegian Web Center AS. Dette er et avansert prosjekt med bl. a. rubrikkannonser hvor besøkende kan legge inn egne annonser med bilder, ulik design på de ulike sidene, integrasjon med Facebook side, NextGen bildegalleri, daglig tips, kommersielle annonser etc. Forsiden har seks "bøker" som er inngangen til seks ulike temaområder som hver består av flere sider.
Silke hud og velvære - med liten nettbutikk
Silke hud og velvære er en hudpleie salong. De trengte nye hjemmesider som var lett å vedlikeholde og en enkel nettbutikk. Jeg tok utgangspunkt i logoen som utgangspunkt for design av siden.
The Flying Cake
Konditormester Kate Kippersund jobber som flyvertinne og baker de reneste kunstverk av kaker på fritiden for et konditori. Hun skriver om kakekunst, oppskrifter og har masse flotte bilder. Bilder og slideshow var svært viktig på dette nettstedet. Videre er det kobling til Facebook-side og kommentarfunksjonen i WordPress er byttet ut med Facebook kommentarer. Sidene kan skrives ut som PDF-dokumenter. Det er installert over 20 programtilleg for å få ønsket funksjonalitet. Temaet er spesialdesignet i lys blått og hvitt. En kake hun fikk førstepremie for på norsk Kakekunstutstilling, pokaler hun fikk og et fly er med i toppbildet.
Aster AS
Aster AS er et lite konsulentselskap innen prosjektledelse og IT. De trengte nye hjemmesider som de kunne vedlikeholde selv. Dette var mitt andre WordPress prosjekt og jeg benyttet et tema (design) fra WordPress.org som vi brukte mye tid på å tilpasse. Formålet med hjemmesiden var å markedsføre firmaet og legge ut referanseprosjekter.


For redaksjonen