Oprette hjemmesider i WordPress

Webdesign med Artisteer 3.0

Geniale program

ArtisteerArtisteer er en genial program for grafisk design af hjemmesider. Jeg bruger det til design af de fleste hjemmesider jeg oprette. Med Artisteer kan du gøre grafisk design uden at vide noget om CSS eller HTML. Artisteer generere tema eller design skabelon for en række af publiceringsværktøjer: WordPress, Joomla, Drupal, Blogger, DotNetNuke, ASP.net, Kode Oplad Studio eller bare XHTML / CSS. Artisteer kan foreslå et design til dig ved en randomiseret sammenligning af designelementer. Man rulle gennem posterne, indtil du får en du kan lide. Så kan du ændre farver, Skrifttyper, layout, Baggrunden, header, menuer osv.. Det er meget let at bruge – Jeg har aldrig haft til at læse brugermanualen. Brugergrænsefladen er det samme mønster som MS Word 2007/2010 og du straks se ændringer, du foretager. Men man kan ikke designe noget med Artisteer – Det sætter ingen grænser for, hvad man kan opnå.

Mange pressemeddelelse 3.0, især for WordPress designere.

Det har gjort enorme forbedringer i Artisteer 3.0 forhold til tidligere versioner. Det grafiske design er blevet kraftigt udvidet mulighederne med en række nye temaer, fargepaletter mv. Du kan også oprette design med en svævende, hvis bredden justeres til bredden af ​​skærmen / vinduet og sidehoved brede. Det skaber også en langt mere avanceret WordPress tema end tidligere versioner med en række indstillinger og hele 10 widget områder og muligheden for at tilføje ad-koder for annoncer. WordPress tema kommer på engelsk, fransk, Spansk, tysk, Italiensk og russisk. Jeg har lavet en norsk oversættelse, som jeg bruger på min hjemmeside. Den side, du kigger på nu er designet med Artisteer 3.0.

Version 3.1 tilføjet vægt på udgivelse i HTML

Version 3.1 skete 30.11.2011. Det har flere layout og forbedrede lodret menu, men de største forbedringer er der offentliggøres i HTML uden at bruge CMS. Efter min mening gør det lidt i den forkerte retning fra at være et rent design værktøjer til at være en simpel udgivelse værktøj. Der er små forbedringer i denne udgave WordPress tema.

Prøv det selv

Du kan downloade en gratis prøveversion på Artisteer sin hjemmeside. Fuld version er ikke gratis, men koster kun et par hundrede, der er dramatisk billigere end f. eks. Adobe Dreamweaver, som koster tusindvis af kr. Prisen inkluderer support og opdateringer i et år. Den støtte er meget god.

3 Reaktionerne på Webdesign med Artisteer 3.0

 • Sidder og for at skabe en WordPress-blog, og har gjort design afsluttes i Artisteer, men får en fejlmeddelelse om, at.

  Den uploadede fil kunne ikke flyttes til / home/ritasrxp/public_html/abisdesign/wp-content/uploads/2011/10.

  Filen gemmes som en zip-fil, og skulle være let at lægge op, men ingen. Har du anelse?? Flott om du kan svare på mail 🙂

 • Hej. Jeg har en kopi af de kunstnere, som jeg har på min PC instalert. Wonder følgendene. Det er muligt og ændre en mand har allerede helbredt med Artisteer skabeloner. Jeg fik selv med et lille ikon på skærmbilledet hvor alle kunne redigere en artikel fra forsiden. Dette var ikke så god. Måske var dette, at jeg bruger en piratkopieret version.

  Kan jeg købe programmet, hvis jeg kan fortryde på en skabelon, som jeg allerede har gjort i Atrister, eller besøg de.
  Behøver jeg at starte igen, hvis alt var ikke, at jeg ønskede.

  Hilsen
  Kåre

  • Artisteer skabelon du kan gemme som en fil, læse det i igen og fortsætte med at arbejde på den. Det er muligt, at du har hentet en gratis prøveversion. Med det, kan du ikke gemme.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Til redaktører